diumenge, 2 de gener del 2011

Una cursa de Nassos (San Silvestre de Barcelona)

La cursa dels Nassos, la popular San Silvestre de Barcelona arribava a la onzena edició amb rècord històric de participació. 9500 "runners" que per acomiadar l'any decideixen fer el que més els agrada, córrer i amb l'afegit al.licient de fer-ho  per carrers que habitualment son reservats al transit de una gran ciutat.
Es evident que el fenomen dia a dia va augmentant, el creixent nombre de participants en aquesta i en altres curses importants del calendari, reflexen el que dia a dia podem veure als nostres pobles i ciutats. Gent que un dia van decidir "viure", perquè que ningú us enganyi això és vida.
Personalment la cursa dels Nassos, és una de les curses d'asfalt on hem sento més còmode i on he rebaixat la meva millor marca personal en els darrers dos anys. Córrer per Barcelona i de nit, amb els carrers tallats, acompanyat de milers de bojos que comparteixen la teva afició és una experiència que recomano a tots els que comencen i encara no s'han estrenat en curse populars. En aquesta edició hi ha havia una extensa representació de CorredorsValls.cat, la iniciativa Vallenca per unir als aficionats al running de Valls i comarca, sigui quina sigui la seva condició, club, etc... tots els que ens ho passem molt bé cada vegada que ens posem les sabatilles. 

Alex Martínez Vives (43:50) Millor Marca Personal en 10 k.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada