dissabte, 6 de febrer del 2010

Training Day (Botifarunner / 100 Cims)

Ves per on i sense buscar-ho avui hem matat 2 pardals d'un tret. Amb en Javi portàvem tota la setmana planificant una sortida a les terres de la propera cursa objectiu, la "Botifarunner" una cursa de 19,5 km i 900 metres de desnivell. Una cursa (ara que ja la hem trepitjada) que serà de les maques i dures.
Equipats amb els gadgets habituals i amb moltes ganes de reconèixer el terreny, a les 10 del matí aproximadament hem començat a trotar per el bonic poble de La Llacuna. Amb una mica de "desorientació" marca de la casa hem trobat la traçada correcte de la cursa i ja en els primers metres hem vist que el recorregut seria potent. Així ha estat dures pujades, molts corriols i senders, baixades d'aquelles que et carreguen els bessons etc etc... i en aquestes estàvem que hem arribat al Puig Castellar (944,5 m) un dels 100 cims. Doncs ha anat de perles, foto al vèrtex geodèsic i so-m'hi de cap a la baixada per acabar la ruta d'avui.


Una ruta com la d'avui et deixa amb més gana que un gos llop i per solucionar-ho hem parat a Cal Colomí de Sta. Coloma de Queralt, hem dinat com a 2 senyors i cap a casa falta gent.


Demà toca BTT, sortida light per la Conca, el conegut "Tomet a la conca".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada