dijous, 24 de juny de 2010

Juny, temps de entrenar

Aquest mes de Juny, ha estat un mes de recuperació i entrenament. Calia recuperar-se dels dies al camí de Santiago i començar a preparar-me per els propers reptes. El primer fer la travessa Carros de Foc http://www.carrosdefoc.com en 2 dies i la segona i la més important del any la Matagalls-Montserrat. Els reptes son importants i la preparació si no vull passar-ho malament ha de ser a consciencia.
Per això ja porto dies fent tirades llargues de fet dos tirades de mes de 30 km, una per la zona de Castellar - Sant Llorenç zona on hi passa la Matagalls i una segona de 35 km per la Ruta del Cister al costat de casa. Tan en un cas com en el altre, els recorreguts estan marcats al 100% i fins i tot gent com jo que ens perdem al mínim descuit no ens fa falta ni portar GPS.
També he aprofitat les mini-vacances de St Joan per fer una ruta de BTT que feia molt de temps que teniem pensada amb el Joan i el Josep, la Castellar-Montserrat per camí. Una ruta maca i que tot i que és exigent jo la vaig afrontar amb molta seguretat. Els dies de "entreno" al camí de Santiago crec que han donat els seus fruits. Al wikiloc hi ha penjat el track d'aquesta ruta. La tornada de Montserrat a Monistrol per carretera i després varem agafar el tren per tornar a Sabadell, i de Sabadell a Castellar l'últim tram en bici. Una jornada ben aprofitada, a l'endemà pujada a la Mola, cada dia n'estic més enamorat d'aquest cim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada