diumenge, 21 de febrer del 2010

Botifarunner (La Llacuna)

Fins i tot ens ha caigut neu, ha estat a dalt al cim de Puig Castellar, i ha donat si no n'hi faltava duresa a aquesta cursa.

Feia dies que la esperava, era el moment de veure si tot aquell treball fet durant tot el mes era correcte i moment de gaudir d'una prova de muntanya al 100%.

Quedada amb els components del Europastry Team, Javier Bergua i amb el Eduard Gonzalez. Sortíem de Bràfim cap a la Llacuna a les 8 del matí, un trajecte relativament curt i en menys d'una hora ens plantàvem a recollir els dorsals.

Escalfament suau de 15 minutets i cap a la sortida a la plaça del poble i amb força ambient, cosa que es repetiria en molts dels trams del recorregut i que sempre es d'agrair.

Amb els companys havíem parlat de sortir junts, que el nivell en línies generals estava molt igualat i que un per una cosa i un per altre podríem portar un ritme de carrera semblant. Tot ha estat així fins el km 15 aprox. en aquest moment en Javi abandona per una forta rampa i l'Eduard perd pistonada en les dures rampes on s'ha de caminar més que córrer. Jo que em sento bé i que a les pujades aquestes soc capaç fins i tot de recuperar arribo al 3 avituallament on em prenc un gel de glucosa i apreto per fer el darrer tram de pujada, el puig castellar.

Un tram exigent i dur que em deixa força tocat, però ara ja toca baixada i finalment un tram de pla curtet, això s'acaba i arribo a meta molt content. Els darrers 2 km's els faig amb la companyia de la que serà la segona classificada.

L' examen l'he aprovat bé he acabat la cursa amb 02:11 un temps per una cursa de muntanya amb 19.5 km i 900 de desnivell, i amb moltes ganes de tornar-hi l'any vinent. Excel·lent la organització, tots els detalls i un tracte molt correcte.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada