dijous, 31 de desembre del 2009

Una cursa de Nassos !! Sant Silvestre 2009 BCN

Doncs si la segona cursa de les grans en les que he participat a Barcelona i a estat un autentic plaer. La tarda es presentava freda, molt freda però amb molt bones sensacions. Era a Castellar des de el dia abans, per estar més tranquil i per anar a la cursa amb el Josep.
Hem arribat al lloc de sortida amb molt de temps, i ens hem acostat a la sortida, on he reconegut a cares conegudes del atletisme català, Carles Castillejo, Rosa Moratò (els dos guanyadors), el vallenc Just Sociats.
El cotxe el teníem aparcat a uns 5 minuts i ens hem canviat allí mateix. En aquesta ocasió la sortida ha estat dividida en dues "onades" és a dir 2 sortides amb 5 minuts de diferencia. Personalment m'agrada més quan la sortida és conjunta, però he de reconèixer que així en sortides amb tanta gent (aquest any 9000 participants) és l'única manera que puguis tenir una sortida més o menys lliure.
Venia molt mentalitzat que en aquesta cursa ho havia de donar tot, i no deixar res com hem va passar a Tarragona en la mitja, que vaig tornar a casa amb la sensació de poder fer millor temps. Aquí no ha estat així i d'aquesta manera s'explica que al final el meu temps ha estat de 45:39 , millor marca personal en un 10.000.
Acabar l'any fent el que t'agrada és de les millors coses que es poden fer, i si a sobre és a Barcelona i de nit l'experiència és acollonant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada