dilluns, 18 de gener de 2010

2 Turons Moià

Diumenge tenia ganes de cursa, i vaig gaudir de valent com darrerament sol passar. Aquesta vegada la Judit m'ha acompanyat fins a Moià lloc on es feia la cursa dels 2 Turons. Una cursa de 10,3 km i amb un desnivell acumulat de 468 metres de pujada i 447 de baixada. Per les característiques de la cursa era ideal per a seguir el meu pla personal enfocat a les curses de muntanya. El resultat 01:04:19 i a un ritme mig de 06:00, bon resultat en un terreny divertit, fang, corriols molts corriols i fins i tot encara varem trepitjar neu.
Els primers kilòmetres han estirat el gran nombre de corredors i tot i així encara en alguns trams hem anat retinguts, en algun punt en concret l'aturada ha estat d'escàndol però crec que en aquestes curses on jo personalment vaig a passar-m'ho bé no importa si perds una mica de temps. El punt més problemàtic ha estat en un corriol de pujada on hi havia una cora per ajudar en la ascensió.
En aquesta cursa hem participat 4 integrants del Europastry Team, Javi Bergua, Rafa Poveda, Eduard Gonzalez i un servidor, l'Eduard ha tingut mala sort i en el km 3 ha patit un rebregament del turmell que l'ha fet abandonar, una llàstima doncs havia sortit molt bé i segur que hagués fet menys d'una hora, espero que es recuperi per la propera la Cursa de l'Oli a Borges. En Javi i en Rafa tots dos a la seva manera estan en ple proces de recuperació de lesions i molèsties que sembla que arribin a la seva fi. Al final del túnel sempre hi ha llum i ells de finals de túnels hi entenen molt.

Ara ja tenim la propera marcada al calendari la Cursa de l'Oli a Borges, on també s'afegirà al grup el Marc Llorach.

Jo per la meva banda aquesta setmana hem toca BTT doncs el dissabte començo la preparació per el camí de Santiago i el diumenge La Pica, gran pedalada a Picamoixons on he escollit el circuit vermell. Espero que almenys acabi amb dignitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada