dissabte, 30 de gener del 2010

Repte 100 Cims

Aquest any m'he federat a la FEEC (Federació Entitats Excurionistes de Catalunya) d'una banda m'agraden les curses de muntanya, el Btt i les excursions als Cims de no massa dificultat. Per aquest motiu crec que és la millor opció. Un dels que m'han animat a federar-me ha estat el Javi Bergua, company de feina, de curses i un bon amic al qui li encanta la muntanya. Una de les interessants propostes és el repte dels 100 Cims, i aquest any amb en Javi volem fer tants cims com puguem per anar actualitzant la llista, i apropar-nos a aconseguir els 100 cims.
El dia 2 de Gener vam començar per les comarques de Tarragona, primer cap a Vilanova de Prades per fer la Punta del Curull (1022 m)i després de fer el primer cim cotxe fins a Ulldemolins on atacaríem el segon cim de la jornada. Aquí ens varem despistar una mica i no varem assolir la Punta Pericana que era el nostre objectiu, llàstima hi varem ser aprop però no en la direcció correcte.
Una vegada retornats a l'ermita de Sta Magdalena, de on havíem sortit per fer el cim, cotxe i parada a Cornudella on un dinar reconfortant (atenció al vi de Mas Perinet) ens ha preparat per atacar el següent cim un dels llocs de privilegi d'aquestes comarques la Roca Corbatera (1163 m) sortint del petit poble d'Albarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada