dissabte, 19 de setembre del 2009

Anem a pams 1.0

Noruega Juny 2008

Anem a pams, això és el que hem vaig proposar el Juliol del 2008 quan amb 110 kilos de pes, era evident que no podia continuar.
La vida et porta a vegades a espirals que en algun moment has de trencar per evitar el col·lapse, i en aquells moments vaig entendre que havia de fer alguna cosa per canviar.
El primer era analitzar la situació i entendre com havia arribat a estar en aquell pèssim estat físic. Sempre he estat una persona mes aviat poc activa, per a no dir gens, però sempre hi havia en un racó de la memòria moments viscuts en el passat on gaudia del esforç.
En aquell Juliol del 2008 em trobava gaudint/patint del Kitebuggy, una de les meves aficions i no hem sentia àgil i no m'ho passava bé com en el passat, era el moment de fer un trencament, començaria a fer dieta i a baixar de pes per tornar a pujar al buggy en condicions de pasar-ho bé.

1 comentari:

  1. Caram Àlex, quin canvi!!! Realment constates que "voler és poder". Et felicito per l'esforç, que ara ha passat a formar part de la teva vida, i que possiblement no puguis concebre la vida sense aquesta activitat!!! Jo no estic a la teva alçada, però córrer m'ajuda a alliberar l'ànima!!!
    T'aniré seguint!

    ResponElimina