dissabte, 13 de febrer del 2010

Vilaplana gelat d'entrenament

Quin fred deu meu !! fins i tot els rierols es queden glaçats, instantània congelada com nosaltres aquest matí a Vilaplana.

Com la setmana passada hem fet doblet, entreno i cim. Aquesta vegada aprop de casa a Vilaplana i el cim La Punta de les Airasses a la Mussara. El recorregut de la cursa de Muntanya de Vilaplana passa per aquests punts i com moltes vegades he dit no cal anar gaire lluny per veure paisatges increïbles.

Queda una setmana per la cursa de La Llacuna i per això hem anat amb el Javi a entrenar muntanya, per un recorregut que ell coneix doncs ha participat alguna vegada en la cursa de muntanya de Vilaplana. El traçat comença amb forts desnivells de pujada en els trams inicials, per desprès arribar a un sender amb molta pedra exigent pujada fins la Mussara. Una vegada arribats al antic poble de la Mussara foto de rigor al cim la Punta de les Airasses (993 metres) un cim més per la llista dels 100 cims.

La baixada és molt tècnica, el Javi baixa molt i molt bé i ara que poc a poc recupera la forma em deixa enrere . Jo he tingut que afluixar a la baixada doncs el cansament, al ser un traçat amb molta pedra i on no pots despistar-te ni un moment m'ha ocasionat algun ensurt, en forma de torçament dels turmells, no es qüestió de lesionar-se ara que queda una setmana per la cursa.


Posted by Picasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada